چهارشنبه 19 دي 1403 - 07 رجب 1446
  چالشها

 

چالشها:

1-      بسیاری از سازمان های ارایه دهنده خدمات سلامتی،تولید کنندگان صنایع و مدیران آنها و حتی افراد تصمیم گیر در این حوزه نمی دانند کجا از پژوهشهای انجام شده در زمینه کاری آنها باخبر شده و چگونه نتایج حاصل از تحقیقها را در حوزه کاری خود بکارگیرند.

2-      لذا در تصمیمات قانون گزاری و اجرایی خود بدون توجه به  نیازهای واقعی جامعه، صرفا با توجه به تجربیات و علایق خود اقدام میکنند.

3-      ازطرف دیگر، آنجایکه محل تحصیل و کار بسیاری از پژوهشگران، محیطهای دانشگاهی و آکادمیکی است  و منابع مورد مطالعه و تحصیل ایشان اکثرا از مراجع خارجی میباشد، این امر موجب میشود تا  پژوهشگران در  طول تحصیل و یا تحقیق خود به دلیل عدم مواجه عملی  با اجتماع، چندان که باید و شاید از جو و شرایط اقلیمی و مشکلات موجود در جامعه خود مطلع نباشند.

4-      و این امر باعث میشود تا بسیاری  از محقیقن  و پژوهشگران نیز بدون آگاهی از نیازهای واقعی جامعه تنها با توجه به علاقه ها و زمینه های شخصی خود اقدام به انجام تحقیق و ارائه نتایج آن نمایند.

5-      وجود گپ بین قسمت تولید دانش سیستم سلامت یعنی محیط دانشگاهی با قسمت مصرف دانش آن یعنی محیط بهداشت و درمان، بطوریکه دانش تولید شده در دانشگاه چنان که باید و شاید پاسخگوی مشکلات و چالشهای موجود در ارایه خدمات سلامتی در قسمت بهداشت و درمان جامعه  نیست.

6-      نتیجه موارد بالا حیف و میل منابع مالی و انسانی موجود کشور در بیشتر حوزه ها میگردد.

7-      تمایل کم صنعت در به اشتراک گذاشتن امکانات  و منابع خود در برنامه های انتقال دانش .

نام :  
نام خانوادگی :  
ایمیل :
refresh captcha
 
نظر خود را درباره این مطلب بیان بفرمائید